Τι πρέπει να προσέχουμε στις μονώσεις ;

Πριν απο μερικα χρονια οι τυποι μονώσων στην ελληνική αγορά ηταν περιορισμένοι σε αντίθεση με τις σημερινές πολλαπλές επιλογές που εχει ο καθε ιδιοκτητης.Εχει να επιλεξει μεσα απο πληθωρα μονώσεων με ασαφή υλικα η μη δοκιμασμενα σε βάθος χρόνου και επαγγελματίες που υπόσχονται τα μέγιστα.Τι πρεπει να προσέχουμε στις μονώσεις ;     Το βάρος… Read More »

Σίγουρη μόνωση ταράτσας από την Monotrust

Η επιτυχια της μονωσης στην εταιρεια monotrust ειναι αναμενομενη και σίγουρη.Μπορειτε να ενημερωθειτε για ολες τις εργασιες της εταιρειας monotrust στον επισημο ιστοτοπο της για οτι αφορα την σιγουρη μονωση, στεγανοποιηση, θερμομονωση και βατοτητα ταρατσας. Κείμενα απο τον ιστοτοπο της εταιρείας Το συνεργείο που πρέπει να αναλαμβάνει μονώσεις τέτοιου τύπου πρέπει να είναι σε θέση… Read More »

Οι μετανάστες μαθαίνουν Ελληνικά

29.1.2002   6.000 μετανάστες, πρόσφυγες και παλιννοστούντες που διαμένουν στην χώρα μας πρόκειται να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας 2002 – 2003, ανακοινώνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή (29.01.2002). Όπως αναφέρεται, το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, και χθές, μάλιστα, υπεγράφη από τον Υπουργό Εργασίας η προκήρυξη για τα προγράμματα… Read More »

Αύξηση στην κατανάλωση αλκοόλ στα κολέγια θηλέων

ΑΥΞΗΘΗΚΕ η κατανάλωση αλκοόλ στα κολέγια θηλέων από το 1993, αναφέρει δημοσίευμα των New York Times (25.03.2002). Το πόρισμα προκύπτει από την έρευνα της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ για την κατανάλωση αλκοόλ στα κολέγια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατανάλωση αλκοόλ σε σημείο μέθης για όλη αυτήν την περίοδο μένει σταθερή στο 44%. Παρότι οι γυναίκες… Read More »

επένδυση για κάθε επιχείρηση

27.3.2002 Το επιχειρησιακό πανεπιστήμιο (corporate university) αποτελεί επένδυση για κάθε επιχείρηση ΣYMΦΩNA με δημοσίευμα των Financial Times (25.03.2002), η επένδυση μιας επιχείρησης στην ίδρυση και τη λειτουργία του δικού της πανεπιστημίου (corporate university) μπορεί να φαίνεται οικονομικά ασύμφορη, αλλά προσφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη σ` αυτήν. Τα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια (που μπορεί να είναι πολύ περισσότερα στην περίπτωση που… Read More »