Σίγουρη μόνωση ταράτσας από την Monotrust

By | 12 Μαΐου 2016

Η επιτυχια της μονωσης στην εταιρεια monotrust ειναι αναμενομενη και σίγουρη.Μπορειτε να ενημερωθειτε για ολες τις εργασιες της εταιρειας monotrust στον επισημο ιστοτοπο της για οτι αφορα την σιγουρη μονωση, στεγανοποιηση, θερμομονωση και βατοτητα ταρατσας.

Κείμενα απο τον ιστοτοπο της εταιρείας

Το συνεργείο που πρέπει να αναλαμβάνει μονώσεις τέτοιου τύπου πρέπει να είναι σε θέση να εξασφαλίζει την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής. Γι’ αυτό το λόγο πρέπει πάντα να εμπιστεύεστε συνεργεία μονώσεων και στεγανοποιήσεων που πληρούν ορισμένες προδιαγραφές. Για παράδειγμα πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή σε ότι αφορά τα υλικά μόνωσης και στεγανοποίησης που χρησιμοποιούνται. Τα άριστης ποιότητας υλικά, μπορεί να είναι ακριβότερα και να αυξάνουν το τελικό κόστος μιας μόνωσης, όμως έχουν πολύ καλύτερη αντοχή, άριστη εφαρμογή και καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Δαπάνη μονώσεων

Δαπάνη μονώσεωνΗ συνολική δαπάνη για τις μονώσεις ποικίλει ανάλογα με το είδος της εργασίας και φυσικά και με την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν. Είθισται να χρησιμοποιούνται υλικά πολύ καλής ποιότητας για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Αντίστοιχα και οι εργασίες αυτές πρέπει να γίνονται από εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία μονώσεων με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία

 

 

μονώσεις και στεγανοποιήσεις 

Τέτοιου είδους προβλήματα, είναι ως επί τω πλείστον διαρροές, υγρασίες, σκασίματα, φουσκώματα, υποχώρηση σοβάδων ή μέρος από τα τοιχία, κλπ. Όταν φτάνει μία οικοδομή σε αυτό το σημείο, καλό είναι να επέμβει κανείς άμεσα, ώστε να μην προχωράει άλλο το πρόβλημα. Η λύση στα προβλήματα αυτά είναι οι μονώσεις σε

μονώσεις τοίχων

διάφορα σημεία της οικοδομής. Με την εφαρμογή τέτοιου είδους εργασιών, μπορεί να καταφέρει κανείς να σταματήσει τα προβλήματα και τις περισσότερες φορές να τα αντιμετωπίσει στη ρίζα τους.
Σε αυτή την κατηγορία των εργασιών εντάσσονται και οι μονώσεις τοίχων, εσωτερικών και εξωτερικών. Αν για παράδειγμα έχουν εμφανιστεί σκασίματα από τα οποία έχει περάσει υγρασία ή υποχωρήσεις στο σοβά σε κάποιο τοίχο, με την κατάλληλη μόνωση αντιμετωπίζεται εξ’ ολοκλήρου το πρόβλημα. Τοποθετούνται τα κατάλληλα υλικά και στεγανοποιείται το προσβεβλημένο σημείο, δημιουργώντας ένα ασφαλές στρώμα προστασίας.

 

Δειτε σχετικα video της εταιρειας μονώσεων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *